Plaats Job
Aanmelden
Mijn Account
Uitnodiging
HOME
WERKZOEKENDEN
Sollicitaties
Curriculum Vitae
Zoekgeschiedenis
Favorieten
Jobalert
Uitnodiging
Dashboard
WERKGEVERS
Plaats job
Chef
Voorpagina
Zoekresultaten
Job
Job
4
van
7
Report this listing
Solliciteren
Solliciteren
Toevoegen aan favorieten
Vooruit
Plaats
Bosmanslei 32
ANTWERPEN
2018
Antwerpen
België
Contact
Delphine Van Snick
034494531
Datum gepubliceerd
2024-04-13
Online to:
2024-06-12
EUR
15.00
HOUR
Chef
Quality Seekers
Antwerpen
1 maand geleden
Functie
Ontwikkelen van een creatief en seizoensgebonden menu met lokale ingrediënten.
Leiden, motiveren en trainen van de keukenbrigade.
Zorgen voor een soepele werking van de keuken, inclusief inkoop, voorraadbeheer en keukenhygiëne.
Handhaven van hoge kwaliteitsnormen en naleving van voedselveiligheidsvoorschriften.
Samenwerken met de head chef om de algehele gastervaring te verbeteren.
Jouw profiel
Ontwikkelen van een creatief en seizoensgebonden menu met lokale ingrediënten.
Leiden, motiveren en trainen van de keukenbrigade.
Zorgen voor een soepele werking van de keuken, inclusief inkoop, voorraadbeheer en keukenhygiëne.
Handhaven van hoge kwaliteitsnormen en naleving van voedselveiligheidsvoorschriften, inclusief kennis van HACCP-richtlijnen.
Samenwerken met de head chef en managementteam om de algehele gastervaring te verbeteren.
De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst
Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren
De activiteiten van het personeel controleren
Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Menu’s opstellen
De tarieven voor gerechten opstellen
Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
Aanbod
Een competitief salaris dat overeenkomt met jouw ervaring en prestaties, met ruimte voor groei en ontwikkeling.
De mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamisch en gepassioneerd team, waar samenwerking en innovatie worden aangemoedigd.
Een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
Aantrekkelijke extralegale voordelen.
Een stimulerende werkomgeving aan de prachtige Belgische kust, waar je elke dag kunt genieten van het uitzicht en de frisse zeelucht.
Solliciteren
Delphine Van Snick
034494531
delphine@qualityseekers.be
Solliciteren
Meer banen van je zoekopdracht
(JR.) MAÎTRE CATERING & EVENTS
ANTWERPEN
11 mei 2024
Maître Events
ANTWERPEN
24 april 2024
Chef kok
ANTWERPEN
23 april 2024
Chef
ANTWERPEN
13 april 2024
Junior Event Manager
ANTWERPEN
12 april 2024
Head Chef
ANTWERPEN
06 april 2024
Keukenmanager bedrijfscatering
ANTWERPEN
20 maart 2024
×
Nieuwe vacatures per e-mail?
E-mail
Frequentie
Dagelijks
Wekelijks
Om de 14 dagen
Maandelijks
Wat:
Waar:
×
Nodig je vriend uit via een sociaal netwerk of door een bestand te uploaden
Google
Yahoo
Outlook
File
x
Stuur deze taak naar uzelf of een vriend
Van email:
Naar email:
Commentaar (optioneel):